Over ons

Wij geloven dat de juiste uitstraling kan bijdragen aan het succes van uw onderneming, kan laten zien waar het voor staat en/of wat het wil bereiken. Wij helpen u graag bij het creëren van de juiste uitstraling en begeleiden u bij het toepassen van deze uitstraling op al uw reclame uitingen.

Team

Het team bestaat uit 4 enthousiaste en gedreven mensen met elk hun eigen specialisaties. Zo kunnen wij u van begin tot eind adviseren, begeleiden en helpen met al uw reclame uitingen.

Productie

Doordat wij een groot deel van de productie in eigen hand hebben, kunnen wij u snel en flexibel tot dienst zijn en de kwaliteit van onze producten waarborgen. Voor de producten die wij niet zelf produceren hebben wij goede en betrouwbare relaties met onze leveranciers opgebouwd. En durven wij met de volle 100 procent achter hun producten te staan.

Kleding of relatiegeschenken bedrukken?

Indien u naast autobelettering, borden of stickers ook speciale wensen heeft voor het bedrukken van kleding of andere relateigeschenken dan kunt u terecht bij onze samenwerkingspartner Effingo.