Voertuigreklame

Voertuigreclame is een effectieve en voordelige manier om uw bedrijf of product meer aandacht te geven. Van een personenauto tot de trailer van een vrachtwagen en van alleen uw logo met tekst tot het volledig inpakken van een auto in folie.

 

Personen- en bestelauto's

Autoreklame is de goedkoopste manier van adverteren. Uw reklame word talloze keren gelezen in het verkeer of als de auto stil staat in het centrum. U kunt u auto op verschillende manieren van reclame voorzien. U kunt er voor kiezen uw auto alleen te voorzien met uw logo en gegevens of extra kracht te geven doormiddel van een full colour afbeelding. Ook kan u uw auto laten carwrappen met een afbeelding of een andere kleur.

 

Vrachtwagens en bussen

U kunt uw vrachtwagens en bussen voorzien van uw eigen logo. Ook kunt uw deze verhuren als reclame object aan andere bedrijven. Het zijn namelijk grote rijdende advertentie ruimtes, die gebruikt kunnen worden voor elke reklame.

 

Aanhangwagens

U kunt uw eigen aanhangwagens voorzien van uw reklame. Ook verhuren en verkopen wij reklame-aanhangers. Deze kunt u in en uit elkaar halen, zodat u er makkelijk mee kunt rijden. Deze aanhangers kunt u voorzien van spandoeken met uw reclame er op.

 

Scooters en fietsen

Het is waarschijnlijk niet het eerste waar u over nadenkt om te voorzien van uw reklame. Toch kan een bord tussen het frame of op de voordrager van uw fiets een leuke reclame uiting zijn. Ook kunt u de frame van uw fiets of scooter voorzien van uw logo.

 

Staat er niet bij wat u zoekt of wilt u het op een andere manier toepassen. Neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen met het creëren van een oplossing.

 

Vorige