Frames met doeken

Frames met doeken zijn voor verschillende toepassingen en doeleinden te gebruiken. Ze worden daarom ook steeds vaker gebruikt.

 

Spandoeken

Spandoeken zijn er handig en worden ook steeds meer toegepast. Denk bijvoorbeeld aan hekdoeken. Deze doeken zijn geprint op meshdoek, waardoor ze winddoorlatend zijn. Ook kunnen ze toegepast worden voor evenementen, beurzen, tijdelijke reclame uitingen en acties.

 

Aluminium buizenframe

Een aluminium buizenframe is een goedkope optie om er voor te zorgen dat uw spandoek er mooi gespannen bij hangt. Door de elastieken haken is het spandoek ook makkelijk te vervangen. Ook kan een aluminium buizenframe vrijstaand worden geplaatst. De buizen en koppelingen kunnen ook in elk gewenste kleur worden gespoten.

 

Blindframe

Vind u een buizenframe niet mooi, maar wilt u wel het gemak van het vervangen van uw reclame uitingen. Dan is een blindframe misschien wel de juiste keuze. Bij dit frame word het doek om het frame heen gespannen, waardoor deze verdwijnt.

 

Baniersystemen

Baniersystemen kunnen zowel haaks als horizontaal op de gevel worden geplaats. De systemen kunnen in elk gewenste kleur worden gespoten.

 

Frame met peesdoek

Deze frames zijn er zowel voor binnen als voor buiten. De frames kunnen tegen de muur gemonteerd worden of vrijstaand doormiddel van voetstukken. In kantoorruimtes kunnen ze zorgen voor een leuke muurdecoratie en met akoustische vezel er achter zorgt het voor een goede geluidsdemping. Met de voetstukken er onder zijn ze te gebruiken als presentatiewanden.

 

Staat er niet bij wat u zoekt of wilt u het op een andere manier toepassen. Neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen met het creëren van een oplossing.

Frames met doek

Vorige