Borden

Borden kunnen voor veel verschillende toepassingen en doeleinden worden gebruikt. U komt ze dan ook overal tegen. Zowel bewust als onbewust. De borden kunnen elk formaat hebben en er is een breed assortiment aan plaatmateriaal verkrijgbaar.

 

Gevelborden

Een bord op de gevel is een simpele maar doeltreffende manier om uw reclame te uiten. Een bord kan op veel manieren worden toegepast op uw gevel.

 

Sponsorborden

Wilt u de voetbalvereniging van uw zoontje een hart onder de riem steken. Dan is er niks traditioneler dan een sponsorbord van uw onderneming naast het veld te plaatsen.

 

Bewegwijzering

Een goede bewegwijzering is van essentieel belang. Zowel voor binnen als voor buiten en zowel voor uw medewerkers als voor uw klanten. Het maakt uw gebouw klantvriendelijk  en geeft een mooie uitstraling.

 

Foto wanden

Voor een mooie en goede uitstraling van uw kantoorruimte kunt u een foto wand plaatsen. Deze 3mm dikke borden worden beprint tegen uw wand gemonteerd. Met elk gewenste afbeelding.

 

Staat er niet bij wat u zoekt of wilt u het op een andere manier toepassen. Neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen met het creëren van een oplossing.

 

 

Vorige