Banieren en vlaggen

Banieren en vlaggen zijn doeltreffende en relatief goedkope reclame objecten. Wapperende vlaggen trekken al snel de aandacht van voorbijgangers. Ze zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar.

 

Banieren

Banieren zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Ze kunnen zowel beprint als gezeefdrukt worden. Beprinten banieren zijn voordelig bij een kleine afname en kunnen worden voorzien van afbeeldingen. Gezeefdrukte banieren zijn bij grote afname voordelig. De banieren worden gezoomd en voorzien van haken.

 

Vlaggen

Vlaggen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. We kunnen ze bedrukken met uw eigen logo. Ook kunnen wij de nederlandse vlag en internationale vlaggen leveren.

 

Beachflags

Voor een professionele uitstraling bij een beurs of event of als permanente blikvanger: beach flags! En je hoeft je echt niet te beperken tot het strand voor exposure. Beach flags zijn makkelijk te vervoeren, nog eenvoudiger te plaatsen, en – natuurlijk – bestand tegen harde wind.

 

Vlaggenmasten

Naast alle vlaggen leveren en plaatsen wij ook de masten. Deze zijn er ook in verschillende soorten en maten. Verder leveren wij ook alle onderdelen voor de masten.

 

Staat er niet bij wat u zoekt of wilt u het op een andere manier toepassen. Neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen met het creëren van een oplossing.

Zie hier wat wij allemaal hebben gemaakt voor onze klanten:

Portfolio Banieren en vlaggen